10:45 PM
Тематична зустріч «Чорнобильська трагедія: наслідки для Рівненщини»

             

 

         26 квітня 2017 року о 13.30 у приміщенні Рівненської обласної універсальної бібліотеки відбулася тематична зустріч «Чорнобильська трагедія: наслідки для Рівненщини» (до річниці Чорнобильської катастрофи) на якій були присутні учні 6-Б класу Рівненської ЗОШ №24 з класним керівником Шарабурою О.Г.

 

 

                    Найбільша техногенна катастрофа в історії людства не має терміну давності. Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається страшним горем для нас, українців. За ці роки - ми всі стрімко прозріли, подорослішали на цілу епоху, ми стали жорсткіші й вимогливіші до самих себе і до тих, хто приймає відповідальні рішення, до тих, у чиїх руках людське існування і доля природи. Бо надто вже високою ціною доводиться платити за Чорнобиль.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              Усі присутні віддати належне минулому - вивченню подій, що сталися тридцять один рік рік тому, спробували осмислити уроки і спадщину Чорнобиля для майбутнього.

             Метою тематичної зустрічі було висвітлення трагічних подій аварії, стан радіаційного забруднення навколишнього природного середовища та спроба осмислення уроків і наслідків Чорнобиля для майбутніх поколінь.

 

 

       У заході взяли участь ліквідатори аварії на ЧАЕС: Бречко Павло Васильович, Гайбонюк Микола Дмитрович.

 

 

 

 

 

 

 

 

        Присутні ознайомились з матеріалами книжкової виставки «Дзвони пам'яті», на якій представлені художні та документальні матеріали, ілюстрації, виставкові фотоматеріали, світлини.

Переглядів: 472 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: