11:44 AM
Талановиті учні нашої школи

10 квітня 2019 року на  базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбувся ІІ етап обласного конкурсу учнівського науково-дослідницького проектування та винахідництва, у якому  взяли  участь 12 учасників відбіркового етапу конкурсу.

Обласний конкурс учнівського науково-дослідницького проектування та винахідництва – щорічне індивідуально-командне змагання талановитої учнівської молоді, яка займається дослідництвом, а також здійснює відкриття у різних галузях знань.

Даний Конкурс є ресурсним і розглядається як джерело пошуку інновацій у експериментально-дослідницькій творчості талановитої учнівської молоді для представлення її на Всеукраїнському та міжнародному рівнях.

В категорії "Хімія" Войтюк Роман, учень 7-А класу Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 Рівненської міської ради, з роботою „Дослідження властивостей води”  (керівник Шарабура О.Г.) зайняв ІІІ місце.

11 квітня 2019 року на  базі комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради відбувся ІІ етап обласного конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства „Юний дослідник”, у якому  взяли  участь 56 учасників відбіркового етапу конкурсу.

Конкурс  проводився з метою пошуку і підтримки вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі природознавства; формування у вихованців первинних екологічних знань; залучення дітей до активної пізнавальної, трудової та суспільно-корисної роботи; розвитку та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень; створення умов для творчої самореалізації учнів. 

У номінації "Охорона здоров'я" Семенюк Артур, учень 5-Б класу Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 Рівненської міської ради, з роботою „Вплив навушників на слух людини” (керівник Шарабура О.Г.) зайняв ІІІ місце;

Філатов Артем, учень 5-А класу Рівненської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів  № 24 Рівненської міської ради, з роботою „Автомобіль майбутнього” (керівник Шарабура О.Г.) зайняв ІІІ місце.

У номінації "Рослини" Зарічнюк Андрій, учень 5-Б класу Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 Рівненської міської ради, з роботою „Дослідження енергетичного „потенціалу” піраміди” (керівник Шарабура О.Г.) зайняв ІІ місце.

Переглядів: 372 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: