10:23 PM
Святковий концерт "Мелодії весни"

         

 

       Пані Зима панувала довгі три місяці, засипаючи вулиці та парки білосніжними, пухкими та невагомими сніжинками, елегантний джентльмен мороз залишав на наших щічках холодні цілунки, даруючи надію на теплі весняні дні. І ось весна обирає найкращі вбрання від трьох відомих кутюр’є та готується до подорожі із п’янким букетом перших квітів.

           Весна… Вона чарує, п’янить мелодіями птахів та дарує ніжне, тендітне та вишукане весняне свято! Свято тієї єдиної, неповторної, таємничої, талановитої… Свято Жінки!

            «Хто така жінка? Це – загадка, яку постійно намагаються відгадати і яку ніколи не дано відгадати. Жінка – це вічна загадка! Недаремно жінку порівнюють з птахом Фенікс: вона безперестанку згорає, щоб тут же відродитись заново і знову кинутись у вир подій, що зветься життям!»

 

 

             

 

 

 

 

 

 

         

 

 

          Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

 

   

 

              Напередодні чудового весняного свята, 07 березня 2017 року в актовій залі Рівненської ЗОШ №24 відбувся святковий концерт, присвячений чарівній половині педагогічного колективу.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

         Учнівське самоврядування, заступник директора з виховної роботи Зень І.О. за підтримки вчителя музичного мистецтва підготували чудовий, емоційний урочистий концерт. Ведучими концерту були випускниці Копель Віолетта та Бурдун Юлія.

 

 

             

 

 

 

 

 

 

     

     Зі сцени лунали поетичні вітання від учнів молодших та середніх класів. Піднесений настрій створював шкільний ансамбль під керівництвом Гордійчук Ніни Василівни. Учні 3-Б класу подарували усім присутнім запальний танець ча-ча-ча.

 

          Усі присутні отримали весняні, щирі та святкові вітання від директора школи Галини Петрівни  Цюцюри. 

 

       Члени гуртка образовторчого мистецтва підготували святкову виставку весняних квітів та вітань зі святом весни.

 

 

 

           

 

 

 

 

 

Шановні жінки! Найщиріші вітання та побажання величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Зі святом вас!

 

 

Переглядів: 523 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: