9:16 PM
Проект

Шановні батьки!

Ми віримо, що ви хочете бачити школу процвітаючим закладом. Тому пропонуємо долучитися до хорошої ініціативи. Громадський активіст, координатор проектів ГО "Регіональний центр євроінтеграційних проектів" Руслан Костюкевич зініціював проект, який спрямований на відновлення майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу на території ЗОШ№24.

Для голосування за проект потрібно виконати наступні дії:

1. Просто натисніть тут

2. Зліва обрати метод голосування (через е-mail, ID свого банку чи безпосередньо у пункті супроводу). Наголошуємо, що при голосуванні потрібно засвідчити свою особу (якщо через е-mail – надіслати скан-копії сторінок паспорта, через ID свого банку – дані надсилаються автоматично, у пункт супроводу потрібно прийти з документом, що засвідчує особу та прописку у м.Рівне).

Голосування буде відбуватися до 31 жовтня. Розуміємо, що свої дані надсилати не схоче кожен, але це забезпечить чесне розприділення коштів з громадського бюджету міста за ті проекти, які нині важливі для рівнян. Сподіваємося, що ви – справжні патріоти школи і долучитеся до хорошої ініціативи. Дана інформація розміщена і на шкільному веб-сайті (в пошуковій системі Google у стрічці пошуку ввести «зош 24 рівне»).

 

Адміністрація школи,

педагогічний колектив

Переглядів: 466 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: