2:18 PM
Посвята в першокласники

27 вересня 2013 року у загальноосвітній школі №24 відбулася урочиста посвята в першокласники маленьких діток, які цього року вперше переступили поріг альма-матер.


Учні були раді офіційному прийняттю в дружну шкільну родину. Вони виголошували віршики, в яких обіцяли старанно навчатися та радувати гарними оцінками. А дехто уже зміг поділитися і смішинками зі шкільного життя, адже позитивне сприйняття світу та себе в ньому так важливе для становлення особистості.

Емоційні виступи дітей супроводжувалися гучними оплесками батьків, які так раділи за рідних чад і набуття ними нового статусу. Кожен першокласник отримав персональне свідоцтво, в якому містилася клятва. Цю клятву діти  промовили разом з Королем Знань, що завітав на свято та випробував учнів. Завершилося дійство звучанням гімну школи та потискуванням долонь першокласників Королем Знань.

Педагоги двадцять четвертої школи вірять, що молоде покоління під чуйним крилом класних керівників та батьків пронесе в серцях ті обіцянки, які лунали, та виросте нам гідною зміною, в серцях якої ростиме любов і повага.

Переглядів: 644 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: