2:00 PM
Посвята у першокласники

Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Два місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. 7 листопада 2014 року у Рівненській ЗОШ № 24 відбулося свято «Посвята у першокласники». На урочистому заході старости 1-А та 1-Б кл. отримали «Посвідчення першокласника».

 

На святкування до першачків завітав Буквар, який привітав учнів зі святом та побажав досягти успіхів у навчанні, знайти хороших та вірних друзів у школі. Шкільний ансамбль під керівництвом вчителя музичного мистецтва Гордійчук Ніни Василівни підготував музичні подарунки для першокласників, виконавши пісні «Дружний клас» та «Ви-першокласники». В свою чергу, першокласники  відгадували загадки, демонстрували вже набуті знання, розказували вірші про школу, перший навчальний день та шкільну родину.

А наприкінці свята пролунала урочиста клятва першокласника. На заклик вчителя, учні радісно й невимушено промовляли: «Клянемось!», адже попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу.


Переглядів: 526 | Додав: Olga | Теги: свято, Посвята у першокласники, виховна робота, позакласна робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: