8:27 PM
Подорож Європою “ Europe insight” та презентація “ European day of Languages”

                     З чого складається наше життя? Очевидно, що з планів, мрій, бажань, щоденних клопотів та звісно з подорожей! Гортаючи сторінки туристичних довідників, можна пізнати традиції країни, її звичаї, побачити визначні місця та дізнатися про культурну спадщину. Але не завжди є нагода, аби вирушити у подорож та поринути у світ туризму.

           

 

28 вересня 2016 року  МО вчителів іноземної мови Рівненської ЗОШ №24 підготували віртуальну подорож країнами Європи, оформивши виставки, які демонстрували найцікавіші місця Польщі, Італії, Чеської республіки, Франції.

 

Під час кожної перерви впродовж усього  дня кожен бажаючий мав нагоду прогулятися Єлисейськими полями, наспівуючи Les Champs - Elysees  Джо Дассена, збираючи ароматні букети на лавандових полях Провансу  та відчути захоплення величною Ейфелевою баштою, яка вражає нічним діамантовим сяйвом.

     

 

         Хтось блукав вуличками вічного міста, Риму, споглядаючи за гладіаторськими боями на арені помпезного Колізею.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі мандрівка попрямувала до величної Праги, запрошуючи усіх охочих на Староміську площу, аби побачити величний годинник Орлой та прогулятися Карловим мостом.

Мандрівки Європою не скінчилися, вони триватимуть впродовж року, адже на уроках англійської мови учні поглиблюватимуть свої знання англомовні країни, які радо відкриють перед ними  свої обійми.

         Учні 9-А класу під керівництвом вчителя англійської мови Мельник Н.М. переглянули презентацію “ European day of Languages”.

Школярі дізналися про традиції відзначення Дня європейських мов.

Переглянутий матеріал – мотивуючий поштовх до поглибленого вивчення іноземних мов, адже це є квиток в успішне майбутнє.

Переглядів: 1086 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: