1:33 PM
Останній дзвоник 2018

 І от добігли до кінця шкільні роки навчання. Випускники ідуть останній раз на урочисту лінійку, а далі — випускний бал. Так хотілося швидше закінчити школу, щоб відчути себе дорослими, самостійними, впевненими, незалежними... Але чому ж так щемно на душі? Що ж заважає безтурботно веселитися, може те, що більше вже ніколи випускники не стануть на шкільній лінійці, не зайдуть у свій клас? Не зійдуться усі разом, так як завжди було продовж усіх років... Сумно і тривожно на серці сьогодні цим дорослим дітям. Вони і справді стали зовсім дорослими, але для школи, для вчителів залишаться завжди дітьми, пустотливими і веселими, радісними і щасливими, неповторними і різними.

                                                         

25 травня 2018 року на шкільному подвір'ї  зібралася велика шкільна родина.На свято завітали Н. Я. Корнійчук - головний державний інспектор управління Держпраці у Рівненській області,  В.А. Герман-заступник начальника податкової інспекції у м. Рівне,  Т.В. Козакова- методист управління освіти  центру практичної психології та соціальної роботи.

    Директор школи Галина Петрівна Цюцюра звернулася зі словами вдячності вчителям, батькам, які разом крокують з учнями у майбутнє, створюючи нові сторінки шкільного життя.

Учні школи порадували своїми досягненнями у конкурсах, олімпіадах,змаганнях.  Під час урочистої лінійки було вручено подяки та грамоти, що підтверджують прагнення учнів до знань, підкорення нових вершин та досягнення поставлених цілей під керівництвом мудрих наставників.

 Вчителі музичного мистецтва Гордійчук Ніна Василівна та Патутіна Ірина Миколаївна разом зі  шкільним ансамбльом дарували святковий пісенний настрій під час свята, виконавши пісні  "Останній дзвінок", "Не забудь" та спільно з випускниками "Рідна школа" на слова Г.Цюцюри.

Випускники подякували вчителям та батькам за мудрі настанови, поради, знання, які вони здобували впродовж одинадцяти років.

Право дати останній дзвоник отримали випускник Семенов Дмитро та учениця 1-А класу Масна Софія

У щасливу дорогу проводжаємо наших випускників!! Нехай життя простеляє перед ними нові шляхи та можливості, які допоможуть втілити у життя усі цілі та прагнення!.

Переглядів: 453 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: