9:40 AM
Опитування на тему: « Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища »

До уваги вчителів, батьків

Розміщуємо лист державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" від 02.05.2018 р. №22.1/10-1304 щодо опитування  на  тему:  « Реформування  освіти  зсередини: точка зору  представників освітянського середовища».

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» планує проведення серед вчителів, науково--
педагогічних працівників, представників адміністрації закладів освіти опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища». Дослідження проводитиметься у травні - червні 2018 року та в червні 2019 року на умовах повної анонімності.
Просимо сприяти в проведенні дослідження, а саме: проінформувати колективи закладів освіти про проведення дослідження, розмістити на сайті та інформаційних стендах закладів освіти посилання щодо опитування респондентів за допомогою електронної форми за адресами:
учителів, адміністрації ЗСО - переглянути;
науково-педагогічних працівників , адміністрації ЗВО - переглянути.
Респонденти зможуть індивідуально заповнити онлайн-анкету до 30 червня 2018 року у будь-який зручний для них час, відзначаючи відповідним чином вибраний ними варіант відповіді. При цьому інформуємо, що участь в опитуванні є добровільною.
З повагою
Директор О.М. Спірін

 

Переглядів: 375 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: