1:27 PM
Оголошення!

Шановні батьки!

         З 01 квітня 2022 року оголошується прийом документів до 1-го класу 2022-2023 навчального року.

         Набір учнів до першого класу відбуватиметься відповідно до  Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 № 367,  наказу управління освіти  виконавчого  комітету Рівненської міської ради від 30.09.2021 року            № 372-осн.  «Про закріплення за закладами загальної середньої освіти території обслуговування».

         Документи прийматимуться щоденно з 14.00 до 16. 00 (окрім вихідних та святкових днів).  

         Для зарахування дитини до першого класу необхідно:

Особисто (з пред'явленням документа, що засвідчує особу заявника) подати заяву встановленої форми (бланк заяви видається освітнім закладом). 

До заяви додати такі документи:

  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • документ, що підтверджує проживання дитини на території обслуговування ЗОШ 24
  • оригінал або копія медичної довідки за формою № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу  про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» та копія карти щеплень (медичні документи видає ваш сімейний лікар або педіатр, копію карти щеплень завіряє медичний заклад);
  • оригінал висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (у разі потреби організації інклюзивного навчання).

         При поданні копій свідоцтва про народження, медичної довідки № 085-1/о, висновку ІРЦ обов’язковим є пред’явлення оригіналів.

         Відповідно до Порядку зарахування право на першочергове зарахування до 1-го класу закладу освіти мають:

  • діти, що проживають на території обслуговування закладу освіти;
  • діти, брати/сестри яких навчаються у закладі освіти;
  • діти працівників закладу освіти.

 

         Адміністрація ЗОШ №24 повідомляє, що у 2022-2023 н.р. в закладі планується відкриття 1-го класу, учні якого навчатимуться за «Освітньою програмою початкової школи науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Навчання в такому класі відбуватиметься за апробованими інноваційними методиками. Детальну інформацію можна отримати на сайті www.intellect-ukraine.org.  

Переглядів: 215 | Додав: taniaprokopchuk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0