8:46 PM
"Незламні духом"- експозиція музею історії школи

               Слава Україні! Героям Слава! Ці слова гордо звучать з уст кожного українця. Ми пишаємося нашими героями, які захищають територіальну цілісність та незалежність Батьківщини. Досвідчені військовослужбовці, добровольці з вірою у майбутнє рідної держави розпочали відлік нової історії України, сторінки якої оповиті  сумом, повагою, гордістю та незламним духом. Їх подвиги надихають поетів, митців, волонтерів, які щоденно поруч з ними переживають страхіття сьогодення.

            Пам'ять про пережиті дні, місяці у зоні АТО закарбована на фотографіях та речах, переданих учасниками бойових дій для шкільного музею історії школи, який очолює вчитель історії Степанюк Світлана Василівна.

            Випускник Рівненської ЗОШ №24, доцент кафедри біології МЕГУ ім..акад. Дем’янчука С.Я., учасник АТО Шикула Ростислав Ростиславович передав особисті речі та фотографії, зроблені під час перебування у зоні бойових дій.

 

           

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ковалюк  Юрій  Іванович, учасник АТО, батько учня 8-А класу Ковалюка Антона активно допомагає у поповненні експозиції, присвяченій воїнам АТО. За його підтримки у музей було передано листівки, хустинки – обереги «Повертайся живим», які виготовили волонтери для бійців, молитовник військовослужбовця, гранатомет «Муха»,  частина хвостового пострілу від РПГ -7.

 

                                       

            Голяр Олександр, учасник АТО, подарував сувенір «Єдина Україна»,виготовлений з використаних патронів.

           Білоконь Олександр Миколайович, активний учасник Євромайдану,  учасник АТО, батько учениці 8-А класу Білоконь Аліни надіслав фотографії з військовими побратимами.

 

            Волонтери поповнили експозицію музею зразками повсякденного набору сухих продуктів військовослужбовців ЗСУ.

       

    

 

            Кожна річ зберігає душевне тепло, силу духу наших героїв. Ми молимося за них, віримо, що скоро вони завітають до музею  і вкотре доведуть, що ми – незламні, єдині, сильні духом та нескорені. Слава Україні! Героям Слава!

 

            

Переглядів: 537 | Додав: Філософ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: