9:55 PM
Математична казка "Гуси - лебеді" для учнів 5-х класів

           13 березня 2017 року у рамках проведення декадника природничо-математичних дисциплін у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24 Рівненської міської ради вчителем математики та інформатики Юхимець Катериною Степанівною спільно з учнями 5-Б класу було проведено математичну казку «Гуси-Лебеді» для учнів 5-х класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Виховний захід був проведений у кабінеті музичного мистецтва, де учні сповна змогли проявити свої акторські здібності, виступаючи у вигляді героїв математичної казки, а також декламуючи під час її проведення, математичні вірші.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Окрім того, вихованці середньої школи співали частівки та пісні про математику, що гідно оцінили не тільки присутні учні 5-х класів, а й педагогічний колектив школи.

 

 

 

 

      Гарним підсумком виховного заходу став виступ учнів 5-Б класу Копель Інни та Давидюка Назарія, які при завершенні математичної казки продекламували вірші про математику, наголосивши на важливості її вивчення серед учнів навчального закладу, зауваживши про те, що математика не дарма являється «царицею всіх наук».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        На сам кінець проведення виховного заходу колектив учнів 5-Б класу спільно заспівав пісню «Зоряна математична година».

  

 

Переглядів: 562 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: