10:24 PM
Літературна зустріч-подорож до дня народження Т.Г.Шевченка "Ну що б, здавалося, слова..."

Ну що б, здавалося, слова...

Слова та голос — більш нічого.

А серце б’ється — ожива,

Як їх почує!.. 

Т.Г.Шевченко

 

        09 березня 2016 року на запрошення бібліотекаря Рівненської ЗОШ №24 Давидюк Олени Леонідівни учні 4-А класу на чолі з класним керівником Дмитренко Галиною Олександрівною завітали на зустріч -  подорож стежинами життя славетного генія України Т.Г.Шевченка.

 

Учениця 5-А класу Смаль Юлія, яка посіла III місце у міському конкурсі читців – декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» декламувала вірш «У нашім раї на землі..». Літературна подорож шляхами генія розпочалася з дитинства поета, поступово наближаючись до юнацтва та перетнула кордон початку творчої діяльності, переслідувань, поневірянь та пошуків Тараса Григоровича. Учні 4-А класу Левенець Карина, Найдич Регіна, Статкевич Марина та Ніколайчук Богдан читали напам'ять поезії Кобзаря. Життєвий та творчий шлях не залишив байдужим нікого, діти з цікавістю оглянули тематичну книжкову виставку, присвячену життю поета.Олена Леонідівна підготувала книжкову виставку "Скарби безсмертного Кобзаря" (5-11 класи) та "Т.Г.Шевченко - дітям" (1-4 класи).

 

          Шевченкове слово живе у душі кожного з нас. З ним ми боремося за нашу Батьківщину, виховуємо наступне покоління патріотів та формуємо власну життєву позицію. 

Переглядів: 502 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: