2:38 PM
Конкурс - виставка "Осінній вернісаж"

Останні два дні кожен з нас слухає дощ за вікном, який стукотить у вікна, прохолода шукає шпаринки, аби проникнути у будівлі та заполонити коридори холодом.

 

 

   

 

Кленове листя стрімголов мчить у вихорі осіннього вітру, який прагне встигнути огорнути кожну самотню березу. Осінь панує на вулицях міста, загортаючи перехожих та будівлі прохолодним шаликом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

Проте 12 жовтня 2016 року у Рівненській ЗОШ №24 панує тепла, затишна і привітна осінь, яка щедро ділиться своїми дарунками на конкурсі – виставці «Осінній вернісаж» , який цьогоріч має тему «Українська осінь». Конкурс об’єднав класні колективи 1-11 класах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Класні колективи та батьки активно долучилися до створення виставкових експонатів. Розкішні гарбузові хатинки запрошували відчути затишок та тепло, чудернацькі пінгвіни, їжачки, креативні аплікації, осінні букети, які вмостилися у власноруч створених вазах.

 

 

 

 

Осінь -   розкішна пані, яка вбрана у золотисте, багряне листя, з вплетеними у довгі, густі коси потоками вербових гілочок, яка сьогодні господарює у Рівненській ЗОШ №24. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 664 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: