3:57 PM
Фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я"

  

         

 

 Ніхто не буде заперечувати, що здоров’я у житті – найбільший скарб. Ті, хто стоять на порозі майбутнього, розуміють істину: тільки здоров’я дасть можливість знайти улюблену професію, приміряти на себе різні ролі, опанувати будь-яку справу, впевнено йти до омріяних вершин.

  11 травня 2018р. в СпШ №15 був проведений Всеукраїнський фестиваль-конкурс  «Молодь обирає здоров’я» .

  Мета даного заходу - розвивати творчі здібності, згуртовувати учнів, створювати умови для дружнього спілкування, виявлення талантів, стимулювати впевненість у собі і ініціативність у пропагуванні здорового способу життя.

  Для участі у фестивалі були запрошені команди загальноосвітніх навчальних закладів. Учасники мали можливість ознайомити присутніх із власними креативними думками, розповсюдити кращий досвід із профілактики запобігання негативним проявам серед молоді, використовуючи вокальні, хореографічні, спортивні здібності, літературно-мистецькі засоби, власне бачення проблеми з активної позиції самих підлітків, що було переконливим і несло мотивацію на здоровий спосіб життя. За результатами конкурсних змагань наша школа посіла ІІ місце.

Переглядів: 424 | Додав: School24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: