10:41 PM
Екскурсія учнів 5-А та 10-А класу у приватний зоологічний музей Р.Р.Шикули

                   Єгипет, Венесуела, Бразилія, Колумбія, Папуа Нова Гвінея , Еквадор. Це далеко не весь список країн, у яких побував Ростислав Ростиславович Шикула. З 1998 року Ростислав Ростиславович працював в Рівненській ЗОШ№22 вчителем біології. З 2001 по даний час працює викладачем біологічних дисциплін, доцент кафедри біології Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем’янчука в м.Рівне.  Відомий у місті як мандрівник-дослідник (понад 20 країн світу), член Українського географічного товариства, постійний гість на радіо і телебаченні а також в періодичній пресі. Створив приватний зоологічний музей (2500 експонатів) при університеті, з тварин зібраних впродовж 30 років.

На запрошення Ростислава Ростиславовича учні 5-А та 10 – А класів з класними керівниками та педагогом-організатором відвідали приватний зоологічний музей при МЕГУ.

Учні переглянули короткий відео сюжет про подорожі Ростислава Шикули, експозицію музею і навіть приміряли бронежилет, головні убори та халат з далеких арабських країн.

 

    

Учні були вражені масштабами експозиції.

На згадку про відвідування музею Ростислав Ростиславович подарував диски із фільмами про власні подорожі, які будуть цінним дидактичним матеріалом на уроках біології та виховних годинах. 

Переглядів: 830 | Додав: Філософ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: