4:45 PM
Екскурсія до Львова 8-А клас

10 жовтня учні 8-А класу на чолі з класним керівником Шарабурою О.Г. відвідали культурну столицю України – «Місто Лева». Львів - особливий. Він схожий на Відень або Краків, що в ньому є щось від Праги, а собори подібні до римських.

По приїзді пішли на екскурсію «Середньовічний Львів». Нам показали історичний центр міста, розказували про кожний заклад, кожний будинок. Потім ми побували у загадковій кавовій «копальні». Там дуже цікавий магазин, багато сортів кофе, правда не дуже дешевого. Після кави, пішли на екскурсію підземеллями Львова. Сказати що це захоплююче – нічого не сказати. Нам дууууже сподобалось.

Учні ознайомились з історичною частиною міста. Ця частина міста ніби завмерла у часі. Старі будинки, що тісняться між собою, показуючи дивовижні фасади, затишні вулички, вимощені бруківкою, разом з чарівними ліхтарями створюють неповторні відчуття. Ніби ти повернувся у часі на сто-двісті років. Все дихає старовиною. Можна зустріти вуличних музикантів, молодих жінок, переодягнених в костюми старомодних дам, ковалів, сучасних персонажів. Все має  свій неповторний настрій. Яскраво вимальовується поєднання різних культур і традицій. Поряд з корінним українським населенням тут жили й трудилися вірменські купці та ремісники, німці, поляки, євреї, працювали італійські майстри-будівничі тощо. Все це відобразилося на колориті міста.

Під час квесту по старовинному Львову шукали відповідні зображення будинків з левами.

Після обіду взяли участь у виготовленні цукерок в Майстерні карамелі та мила ручної роботи в Майстерні мила. Отримали масу позитивних емоцій.

Подорож до Львова нам дуже сподобалась, обов’язково приїдемо ще.

Переглядів: 167 | Додав: taniaprokopchuk2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0