5:43 PM
Десятий день.

Сьогодні у таборі вирували запальні нотки східної музики,  які змусили приєднатися до виконання східного танцю і вихованців, і вчителів. Нам видалася нагода взяти участь у майстер-класі з виконання східного танцю, адже, до стін школи завітав викладач цього танцю з ПДМ студії "Орхідея". Діти із великим задоволенням танцювали, перехоплювали рухи. Серед учнів з'явилися і ті, хто з вересня буде відвідувати студію.

 

А  після танців розпочався "Спортивний калейдоскоп". Тут вихованці приймали участь у різноманітних спортивних естафетах та змаганнях. Ходили "павучками", "тачками"  та влаштовували "страусині забіги", а також позмагалися інтелектуально на спортивну тематику.

Якщо перша половина дня була активною, то друга - смачною. Після обідньої пори було проведено конкурс "Юна господарочка". Тут наші майбутні господині не лише продемонстрували свої уміння готувати, але й вміння заспівати, теоретичні знання з кулінарії у конкурсі "Кулінарний  батл", представили домашнє завдання, випічку, та приготували смачні овочеві та фруктові салати. А по закінченню  пригостили свої загони смаколиками. На смачній ноті завершився десятий день відпочинку.

Переглядів: 507 | Додав: ytlv2506 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: