4:02 PM
День восьмий у пришкільному таборі "Дивограйлик"

Веселим, цікавим та захоплюючим, а водночас і повчальним видався цей день для вихованців пришкільного табору "Дивограйлик". Діти загону "Зернятко" та "Капітошка" відвідали козацький табір "Гайдамаки". Їх радушно зустріли козаки, навчили вітатися по-козацьки, продемонстрували символ гетьманської влади - булаву, козацьку зброю та те, як нею користувалися. Після пізнавальної екскурсії вихованці приступили до козацьких розваг. Вони перетягували канат, влаштовували "бої півнів" та інші цікаві козацькі ігри.

А учні загонів "Ромашка" та "Дзвіночки" вирушили до пожежної частини № 2. Тут вони мали змогу оглянути пожежну техніку та поспілкуватися з мужніми рятувальниками.

У другій половині дня розпочали свою роботу гуртки. А також діти працювали у загонах. Розгадували ребуси, загадки, готувалися до конкурсу "Юна господиня". А учні загону "Дзвіночки" виготовили аероплани і мають на меті невдовзі їх запустити.

На заняттях образотворчого гуртка юні вихованці взяли за девіз слова: "Наша безпека - у наших руках". Учні малювали дорожні знаки, виконували рухливі ігри та переглядали цікаві мультфільми про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Кожен день - веселе свято.  

 

 

Переглядів: 551 | Додав: ytlv2506 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: