2:45 PM
Декадник англійської мови та зарубіжної літератури

     

 

02.12.19 по 13.12.19 у школі проходив декадник з англійської мови та зарубіжної літератури «Gratitude unlocks the fullness of life" Виховні заходи були проведені на високому методичному рівні, успішно та результативно був задіяний творчий потенціал як учнів, так і вчителів. Залучаючи учнів до творчої роботи, вчителі іноземної мови забезпечили їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігрового характеру. Головним завданням проведених захоплюючих заходів стала їх відмінність від традиційних форм уроку. Це, на думку педагогів, сприяє підвищенню мотивації учнів до вивчення іноземних мов.

02 грудня учні нашої школи взяли участь у відкритті декадника англійської мови та зарубіжної літератури та відвідали мистецьку « Art Thanksgiving Gallery» та отримали цікаву інформацію про свято Thanksgiving.

03 грудня відбулася гра «QR Code Treasure Hunt». Протягом дня учні 5-11 класів із задоволенням за допомогою смартфонів розшифровували QR коди та виконували цікаві завдання з англійської мовою.

04 грудня була проведена виставка робіт учнів 2 класів « English in my life» та конкурс римівок « I like English rhymes». Учні продемонстрували не лише свої художні здібності, але і знання з англійської мови.

05 грудня учні 3 класів переглянули мультфільми « A Winnie the Pooh Thanksgiving» та «The mouse on the Mayflower». Після перегляду учні виконували цікаві завдання. Учні 8 класів відвідали digital learning Platform KAHOOT. Учням було запропоновано ряд завдань на знання лексики, граматики, лінгвокраєзнавчого матеріалу. Використовуючи свої смартфони, команди вправно справилися із завданнями.

06 грудня учні нашої школи оформлювали Дерево Подяки. Кожен бажаючий висловлював свою вдячність Богові, батькам , вчителям, друзям за все, що має у своєму життя , розмістивши її на листочках, які згодом створили повноцінну картину дерева подяки. Діти 4 класів презентували та захищали свої проекти відповідно до тематики свята Thanksgiving. Всі проекти вийшли різними,не схожими один на одного, але надзвичайно цікавими, змістовними і яскравими. Учні проявили свою творчість та старанність.

09 грудня була проведена виставка презентація учнівських проектів з теми «Thanksgiving».

10 грудня члени Європейського клубу « Дружба» здійснили віртуальну подорож країнами Європи. Учні дізналися багато корисної та цікавої інформацію про культуру, традиції та звичаї країн Європи.  Вчитель англійської мови Мельник Н. М., провела з учнями 7-а класу урок-гру «Thanksgiving day», де учні проявили свою кмітливість, вправність та швидкість. Всі залишилися задоволеними атмосферою уроку-гри. ( Навіть приміряли на себе костюми індійців та палігрімів).

11 грудня учні 5 класу  взяли участь у конкурсі знавців зарубіжної літератури « Найрозумніший». Учасники мали змогу проявити свою кмітливість та ерудованість, долаючи етапи квесту. Вони відгадували загадки, відповідали на запитання, чудово справилися із завданням, яке передбачало знання приказок та прислів’їв.

12 грудня під керівництвом вчителів англійської мови Костецької Л.А. та Пастушенко С. Є. був проведений галаконцерт «Gratitude unlocks the fullness of life».

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня! Бажаємо й надалі проявляти наполегливість та показувати гарні результати!

Переглядів: 349 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: