7:19 PM
Брейн-ринг “What do you know about Europe”

                       Декадник англійської мови впевнено крокує коридорами та класами Рівненської ЗОШ №24 на чолі з вчителями МО іноземної мови. Кожен день насичений цікавими, пізнавальними конкурсами, презентаціями, виставками та  флешмобами.

                Завершальним акордом насиченої тижневої історії декадника був брейн-ринг “What do you know about Europe”, який підготувала вчитель англійської мови Пастушенко Софія Євгенівна для учнів 7-А та 9-А класу.

 

                        Конкурс складався з декількох частин. Першим завданням для учнів було дати правильні відповіді на запитання, що стосувалися  мов світу.

  

 

              У наступному випробуванні школярам стали у пригоді знання з географії та вміння працювати з картою, адже їм було необхідно знайти та показати на карті різні країни світу. За правильністю відповідей стежила вчитель географії Світлова Валентина Анатоліївна.

  

 

                Після конкурсу з картою світу учні перевірили свої знання про країни Європи, визначаючи держави з якими вони межують, грошову одиницю, мову та головні свята.

  

 

 

                   Фінальним  випробуванням був конкурс у якому учні отримали плакати з привітаннями з різних країн та їм було необхідно визначити у якій саме державі лунають такі вітання.

 

 

За підсумками конкурсу перемогу отримала команда 9-А класу, проте учні 7-А класу отримали чудову нагоду поповнити свої знання про країни Європи.

            Крокуємо вперед, адже декадник триває й надалі, запрошуючи учнів на нові цікаві заходи!

Переглядів: 535 | Додав: Філософ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: