8:26 AM
Батьківські збори у 1-11 класах

            В стінах Рівненської ЗОШ№24 21 лютого для батьків учнів 1-4 класів та 23 лютого для батьків учнів 5-11 класів було проведено батьківські збори "Роль художньо-естетичного виховання у розвитку дитини". Усіх присутніх було ознайомлено зі складовими естетичного виховання та акцентовано, як воно реалізовується у школі (на уроках, на позакласних заходах, під час гурткових занять, під час відвідування музеїв, театрів).

 

 

             Батьки переглянути тематичні фотослайди та уривки із виступі шкільного ансамблю. Також заступник директора Зень І.О. зазначила, що необхідним елементом для поноцінного виховання саме такого профілю є необхідною естетика повсякденного життя. Адже краса, що оточує дитину -породжує красу її думках. І прикрими моментами, коли школярі не навчені цінувати та милуватисся навколишнім світом, є дитяча залежність від Інтернету та тих сайтів-пасток, які провокують на найгірше.

 

 

      Тому відповідно був спрямований виступ практичного психолога Доманської Л.В., тема якого: "Спілкування як принцип взаємодії батьків та дітей".

 

Усе сказане резюмувала директор школи Цюцюра Г.П., доповнивши свій виступ різноплановою інформацією щодо щоденних справ школи та відповіши на запитання батьків.

Переглядів: 440 | Додав: Maritsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: