11:36 AM
Батьківські збори

15 та 17 вересня 2105 року у Рівненській загальноосвітній школі  I-III ступеня №24 відбулися загальношкільні батьківські збори «Організація навчально-виховного процесу в школі  у 2015 – 2016 н.р.». Директор школи Цюцюра Г.П. зазначила основні моменти структури навчального року. Також  звернулася до батьків з проханням дотримуватися правил відвідування  навчального закладу.

Заступник директора з виховної роботи Зень І.О. наголосила на особливостях організації виховної діяльності у 2015-2016  н.р. та врахування концепції національно-патріотичного виховання . Ірина Олегівна зазначила, як буде організоване харчування учнів та які є пільгові категорії школярів.  Заступник директора розповіла батькам учнів, які гуртки діють та будуть функціонувати на базі школи. 

Психолог навчального закладу Доманська Л.В. ознайомила батьків з ключовими напрямками роботи психологічної служби, індивідуальними консультаціями «Порадьтеся з психологом», які відбуваються щосереди. Людмила Володимирівна наголосила на необхідності та важливості врахування вікових особливостях розвитку дітей та вмотивування необхідності навчання. Батьки мали змогу переглянути тематичний відеофільм та обговорити перспективу подальшої співпраці.  

Переглядів: 545 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: