23 квітня 2015 року проведено планове відпрацювання нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24. В заході взяли участь учні 1- 11 класів, вчителі, технічні працівники, обслуговуючий персонал. Евакуація почалася о 12 годині 15 хвилин. Діти покинули приміщення школи спокійно та організовано. Школа вклалася у нормативний час для даного навчального заходу - евакуація тривала 3, 26 хвилини.

Усі учні по класах разом з класоводами і класними керівниками, вчителі-предметники, обслуговуючий персонал вишикувалися на подвір’ї школи. При цьому на обличчі кожного були одягнені спеціально пошиті марлеві пов’язки. 

Періодичне відпрацювання питання учнів та працівників школи проводяться 3 рази на рік – квітні, вересні та грудні. Крім того проходить «День цивільної оборони» у всіх школах в один час. Це сво ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Olga | Дата: 2015-04-26 | Коментарі (0)

День цивільного захисту населення у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 розпочався тематичною лінійкою з метою доведення завдань з проведення Дня цивільного захисту населення.

Директор школи Цюцюра Г.П. згадала про трагічну сторінку нашої країни, яка торкнулася кожного українця. Адже 26 квітня 2015 року людство відмітить 29 років з дня Чорнобильської трагедії. Ювілей , який не святкують, але який треба пам’ятати. Хоча ті, кого це торкнулося, цей день не забудуть ніколи.

Як ніколи не забудемо, тих героїв, які захищають нашу Батьківщину від агресора, віддавши своє життя за спокійне сьогодні і безхмарне майбутнє наступних поколінь.

Переглядів: 565 | Додав: Olga | Дата: 2015-04-26 | Коментарі (0)

23 квітня 2015 року команди учнів 5-А та 5-Б класів були учасниками уроку-змагання «Багато знати – вміло діяти». Метою заходу було ознайомити учнів з найбільш характерними надзвичайними ситуаціями та порядком дій при виникненні подібних обставин, узагальнити знання про стихійні лиха, сигнали цивільної оборони та оповіщення у випадку стихійних лих та аварій.

 

Учасники змагалися за звання кращих знавців основних правил безпеки та володінні навичками самодисципліни, організованості. Переможцем конкурсу стала команда 5-А класу. Вітаємо наших переможців!!

 

... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Olga | Дата: 2015-04-26 | Коментарі (0)

«Кожен має право на захист свого життя і здоров’я від наслідків аварій, катастроф, пожеж, стихійного лиха… Держава як гарант цього права створює систему цивільної оборони, яка має своєю метою захист населення від небезпечних наслідків аварій і катастроф техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру» «Закон України «Про Цивільну оборону України».

23 квітня 2015 року у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 Рівненської міської ради було проведено день цивільного захисту населення. Усі заплановані  заходи проводилися  як підсумкове заняття з практичної перевірки рівня знань та навичок, отримани ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Olga | Дата: 2015-04-26 | Коментарі (0)